Ja, vi elsker

17. mai-tog i motordur og moll

Vår Store Leder gledet seg til å få gå enda mer i tog

Vår Store Leder gledet seg til å få gå enda mer i tog

I år sammenfalt nasjonaldagen med treningsdag, men det skal mer til enn som så for Averøy Motorsportklubb å avlyse en mulighet til å kle på seg og rase rundt på banen. I flott mai-vær ble det derfor arrangert både tog og trening etter at is og pølser fra tidligere på dagen var kommet såpass på plass at dette lot seg gjøre.

Det var i alt 5 kjørere som fikk gleden av å øve seg på ekstra rolig kjøring rundt banen bak flaggbærerne, kanskje vi har funnet en ny tradisjon her? I tillegg var to fotografer til stede for å forevige denne historiske begivenheten.

Musikk ble det ikke, selv om det ble foreslått å spille nasjonalsangen ved å gi forskjellig turtall på kjøretøyene. Vakkert var det læll!